Nagy teljesítményű ipari porszívók, elérhető áron?

A nagy teljesítményű ipari porszívókat általában egy építkezésre vagy egy nagyobb ipari csarnok takarítására tudunk elképzelni, de a saját otthonunkba nem. A következőkben szeretnénk eloszlatni pár tévhitet ezzel kapcsolatosan.

Elöljáróban annyit, hogy bár az ipari porszívókat főként az építőiparban használják – ahogy a nevéből is adódik ipari szennyeződések feltakarítására tökéletes-, de működési elve mégis nagyon hasonló a háztartási porszívókéhoz. Az utóbbi időben egyre több cég jött rá arra, hogy a jelenleg kapható otthoni célokra kifejlesztett porszívók nem olyan nagy teljesítményűek és nem is olyan hosszú az élettartamuk, mint amennyire magán célra, magán házakhoz gondolnánk ezeket az árukat tekintve.

Ezeket a gondolatokat és terveket ötvözve kezdtek el nagy teljesítményű ipari porszívókat tervezni, amik kisebb (vagy kicsi) méretűek, de közel ugyanolyan teljesítményűek, mint nagyobb ipari társaik. Korábban már írtunk röviden ezzel kapcsolatban,amikor a legjobb porzsák nélküli porszívókról írtunk.

Tennant V3e

Tennant V3e

Legkisebb ipari takarítógépeinket gyakran irodatisztításra vagy magán házak takarítására vásárolják meg takarító vállalkozók, de teljesítményüket tekintve ugyanannyira megállják a helyüket kisebb ipari feladatoknál is.

Alkalmazási területek például:
– járművek porszívózás,
– papírpor elszívása,
– raktárakban elhelyezett poros termékek portalanítása,
– raktárak polcrendszerei alatti por eltávolítása stb.

Termékeink közül a Tennant V3e abszolút megfelel ezeknek a követelményeknek

Emellett például villanyszerelők, épületgépészek kedvelt gépei azok, amik a téglaport nyomtalanul felszívják. A kézi szerszámgépek által keletkezett por felszívására tökéletesen alkalmas nagy teljesítményű ipari porszívók kiszolgálják az ipar különböző szegmenseit is például padlócsiszoló gépek porelszívásáról, nehézipari fémforgácsról, vagy nagy mennyiségű élelmiszeripari finomporról. Nagy teljesítmény, erős motor, folyamatos munkavégzés, könnyű ürítés és hosszú élettartam jellemzi termékeinket.

Ezekkel a porszívókkal természetesen folyadékokat is felszívhatunk, de a száraz porszívók által végzett munkára is tökéletesen alkalmasak,de arra figyelni kell, hogy folyadékot nem tud kiüríteni magából. Száraz szívásos üzemmódban az ipari porszívók szinte 100%-ban összeszívják a keletkező port, törmeléket, fűrészport,forgácsot stb.

Hagyományos, száraz porszívózás esetén papír porzsákot teszünk bele, a kárpittisztító fejet pedig normál porszívófejre cseréljük. A vízszűrős porszívógépeknél a műanyag tartályában víz van, ami megköti a beszívott porszemcséket.

Ha további kérdései lennének a nagy teljesítményű ipari porszívókkal kapcsolatban, vagy csak porszívó vásárlás előtt áll és nem tudja milyen gép illene Önhöz, akkor javasoljuk, hogy keresse fel weboldalunkat és kérjen egy INGYENES 15 perces tanácsadást ezzel kapcsolatban.

További kérdései esetén érdeklődni a termékekről a következő elérhetőségek bármelyikén lehet:

E-mail: baranyai@hunhigienia.hu

E-mail: iroda@hunhigienia.hu 

Telefon: 0670 628 5984